U bevindt zich hier:   Home » Accountancy

AFAS-ondersteuning voor Accountants

De dienstverlening van Proficount is flexibel en altijd afgestemd op jullie specifieke situatie. Ik heb me gespecialiseerd in ICT voor de accountancy. Ik heb de opleiding tot Executive Master of IT Auditing en het theoretische deel van de AA-opleiding afgerond. Hierdoor heb ik uitgebreide ervaring met en kennis van accountancy en audits.

Met andere woorden: ik ken en begrijp de processen binnen de branche. Bovendien weet ik hoe ik met vertrouwelijke gegevens moet omgaan.

Vragen van accountants aan Proficount

Proficount heeft jarenlange ervaring in het optimaliseren en het beheer van AFAS Profit voor accountants- en administratiekantoren. Veel van mijn opdrachtgevers lopen tegen specifieke vraagstukken aan, bijvoorbeeld:

  • We gebruiken AFAS Profit Payroll voor onze klanten, maar we willen Payroll Cloud gaan uitrollen.
  • Wij willen OutSite gaan inzetten als klantportaal.
  • We hebben een aantal key-users, maar geen AFAS-beheerder, kun je ons daar structureel mee helpen?
  • Wij gebruiken zelf AFAS Profit en hebben ook klanten die dit willen gaan gebruiken. Kun je ons helpen met de uitrol?
  • We hebben een specifiek overzicht nodig om meer inzicht te krijgen in de afboekingen op klanten. Kun je dat voor ons maken?
  • We willen de export uit het softwarepakket van onze klant (automatisch of handmatig) inlezen. Wil je dit proces voor ons opzetten?
  • We hebben meerdere werkmaatschappijen en factureren soms gezamenlijke projecten uit. Kun je ons helpen om de intercompany doorbelasting te automatiseren?

Herken je een of meerdere van bovenstaande vragen? Of heb je op een andere manier behoefte aan ondersteuning door Proficount?

Planningsaanvraag

Vraag vrijblijvend een begroting aan voor uw project via onze planningsaanvraag online.

Accountancy

Proficount spreekt jouw taal, heeft veel ervaring en helpt je om de AFAS-software (en meer!) zo optimaal mogelijk in te zetten.

Zakelijke dienstverlening

Profiteer maximaal van de vele mogelijkheden die de software van AFAS biedt. Van voor- tot nacalculatie, van urenregistratie tot declaratie.