U bevindt zich hier:   Home » Consultancy

AFAS Consultancy voor
Accountants en Zakelijke Dienstverlening

Of het nu gaat om het herinrichten van processen of om het reguliere onderhoud en beheer van je AFAS-systeem: Proficount staat voor je klaar.

Mijn dienstverlening is flexibel en altijd afgestemd op jullie specifieke situatie. Ik heb me gespecialiseerd in ICT voor de accountancy en zakelijke dienstverlening. Met andere woorden: ik ken en begrijp de processen binnen deze branches. Bovendien weet ik hoe ik met vertrouwelijke gegevens moet omgaan.

Projectmatige of algemene ondersteuning

Of je nu behoefte hebt aan specifieke kennis binnen je sector of algemene ondersteuning zoekt, ik bied maatwerkoplossingen voor jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Naadloze interfaces realiseren. Wanneer je naast AFAS ook aanvullende (branche)software gebruikt, is een naadloze interface van essentieel belang. Ik verdiep me in dat wat nodig is en heb talloze projecten succesvol begeleid.
  • De inrichting wijzigen en/ of optimaliseren. Als je de software een tijdje gebruikt, zie je soms mogelijkheden om zaken te wijzigen of te optimaliseren. Ik help je efficiënt en effectief gebruik te maken van de kansen die de software biedt!
  • Misschien heb je een eigen (AFAS) beheerder, maar wil je graag eens sparren of advies ontvangen over het vertalen van jullie wensen naar de software? Ik denk graag met je mee. Uiteraard ben ik op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Bovendien heb ik veel ervaring binnen de branche waardoor ik weet welke oplossingen wel en niet werken.
  • Beheer op abonnementsbasis. Ben je op zoek naar een beheerder die op regelmatige basis jullie applicatie onderhoudt? Afhankelijk van jullie behoefte maken we afspraken voor regulier onderhoud en beheer!

Contact

Wil je kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem contact met me op.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan de optimalisatie van je AFAS-systeem en gerelateerde softwarebehoeften!

Planningsaanvraag

Vraag vrijblijvend een begroting aan voor uw project via onze planningsaanvraag online.

Contact

Eerst contact leggen voor een vrijblijvende kennismaking is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor onze gegevens onderaan de site of op onze contactpagina.

Wil je het beheer van bedrijfsprocessen optimaliseren of uit handen geven? Proficount denkt met je mee!  

Accountancy

Proficount spreekt jouw taal, heeft veel ervaring en helpt je om de AFAS-software (en meer!) zo optimaal mogelijk in te zetten.

Zakelijke dienstverlening

Profiteer maximaal van de vele mogelijkheden die de software van AFAS biedt. Van voor- tot nacalculatie, van urenregistratie tot declaratie.