U bevindt zich hier:   Home » Consultancy » AFAS

Gecertificeerd AFAS-expert

Wil je de inrichting van de AFAS-omgeving verder optimaliseren? Heb je zelf al ideeën om te verbeteren en ben je benieuwd naar de uitvoerbaarheid? Of wil je sparren over de mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen?

Welke vraag je ook hebt over AFAS: Proficount staat voor je klaar!

Ik heb veel ervaring binnen de accountancy en de zakelijke dienstverlening. In het verleden beet ik me vast in diverse vraagstukken waar ik maatwerkoplossingen voor creëerde. Denk aan oplossingen op het gebied van:

  • workflow
  • uren/ declaraties/ abonnementen
  • financieel en fiscaal
  • HRM
  • interfaces

Ben je op zoek naar een gecertificeerd AFAS-expert die ervaring heeft binnen de zakelijke dienstverlening? Laat het me weten. Ik hou van uitdagingen en denk in oplossingen!

[Neem contact met me op!]

Zeg je Proficount? Dan zeg je Teus Bok!

Ik heb altijd gewerkt binnen het snijvlak van administratie, accountancy, audits en automatisering. Met Proficount combineer ik het beste van deze werelden. Mijn opdrachtgevers typeren mij als deskundig, betrokken en flexibel inzetbaar.

Wil je één vaste contactpersoon voor de optimalisatie en het beheer van je applicaties? Iemand die jouw wereld écht begrijpt?

Planningsaanvraag

Vraag vrijblijvend een begroting aan voor uw project via onze planningsaanvraag online.

Contact

Eerst contact leggen voor een vrijblijvende kennismaking is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor onze gegevens onderaan de site of op onze contactpagina.