U bevindt zich hier:   Home » Consultancy » Profibot

Bespaar tijd met Profibot

Profibot combineert de kennis van Proficount met de snelheid van een robot. Profibot wordt voornamelijk gemaakt en ingezet voor repeterende handelingen. Zo bespaar je tijd, verklein je de foutgevoeligheid én verlos je medewerkers van saaie repeterende taken!

Profibot is grotendeels maatwerk en kan daardoor in diverse situaties een uitkomst bieden. Enkele voorbeelden:

 • Automatische rapportage
  Hoe het was: een medewerker controleerde dagelijks welke berichten van de Belastingdienst nog beoordeeld moesten worden en welke contactpersoon verantwoordelijk was. De medewerker moest dus het rapport opzoeken, beoordelen, doorzetten, enz.
  Hoe het nu is: de medewerker ontvangt dagelijks automatisch een overzicht waarin de status van actiepunten overzichtelijk is weergegeven.
 • Altijd actueel commercieel inzicht
  Hoe het was: mijn opdrachtgever maakte periodiek een overzicht van de top vijf klanten die verantwoordelijk waren voor de meeste omzet. Vanwege tijdgebrek schoot deze taak er echter regelmatig bij in.
  Hoe het nu is: mijn opdrachtgever ontvangt maandelijks automatisch een mail met daarin de top vijf klanten wat betreft omzet, inclusief een vergelijking met de voorafgaande maand. Zo is er altijd actueel commercieel inzicht en kan mijn opdrachtgever tijdig inspelen op eventuele (onvoorziene) veranderingen.
 • Automatisering van boekingen
  Hoe het was: chauffeurs van het transportbedrijf tankten hun vrachtwagen vol bij de brandstofpomp op het terrein. Ze gebruikten hiervoor een tankpas. Het uitlezen van de passen en het inboeken van de gegevens gebeurde vervolgens (gedeeltelijk) handmatig.
  Hoe het nu is: de gegevens die via de pas worden verzameld, worden door Profibot gecontroleerd en gecombineerd met de benodigde data uit een ander pakket. Vervolgens wordt een journaalpost gemaakt die automatisch wordt geboekt. De verantwoordelijke medewerker ontvangt een bevestigingsmail met het overzicht.

Heb je een terugkerende, tijdrovende klus?
Leg mij je uitdaging voor, want er is veel mogelijk!

Planningsaanvraag

Vraag vrijblijvend een begroting aan voor uw project via onze planningsaanvraag online.

Contact

Eerst contact leggen voor een vrijblijvende kennismaking is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor onze gegevens onderaan de site of op onze contactpagina.