U bevindt zich hier:   Home » Projecten » Zakelijke dienstverlening » Boot

Boot

Proficount heeft in nauwe samenwerking met AFAS de implementatie en het conversietraject uitgevoerd voor BOOT.

Tevens zijn de interfaces met de software van Fuse Solutions gedefinieerd en in AFAS Profit geconfigureerd.

Daarna heeft BOOT een abonnement afgesloten voor het uitvoeren van tweedelijns applicatiebeheer en het doorvoeren van optimalisaties. Voor BOOT is in InSite een incidentensysteem ingericht. Tevens hebben alle vakgroepen hun plek gekregen op InSite.

De aanlevering aan BeFrank en een koppeling met de arbodienst zijn voorbeelden van activiteiten die zijn uitgevoerd.

Samen met BOOT wordt ook het sollicitatieproces en het onboardingsproces ingericht. Zo gaat BOOT steeds meer onderdelen uit AFAS Profit gebruiken, wat zorgt voor minder verschillende applicaties en steeds meer uniforme werkwijzen.

Over BOOT

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen. Denk aan het veranderend klimaat, de bevolkingsgroei, uitputting van grondstoffen en aandacht voor veiligheid en gezondheid.

Als organiserend ingenieursbureau vormt BOOT een belangrijke schakel in het bedenken, adviseren, uitwerken en realiseren van oplossingen in stedelijk en landelijk gebied. Dit gaat samen met het creëren van draagkracht en communicatie naar opdrachtgever en stakeholders. BOOT voegt hiermee financiële en maatschappelijke waarde toe.

Deze uitdagingen pakt BOOT aan met breed georiënteerde en intrinsiek gemotiveerde ingenieurs en adviseurs. BOOT werkt veilig en gezond, risicogericht en gebruikt slim en effectief data. BOOT is koploper op het gebied van circulariteit en klimaat-adaptieve diensten.