U bevindt zich hier:   Home » Projecten » Consultancy » Kune Advies

Kune Advies

Voor Kune Advies heeft Proficount het onderdeel Payroll Cloud ingericht. Daardoor kunnen de klanten van Kune Advies nu zelf nieuwe medewerkers aanmaken en wijzigingen in stamgegevens vastleggen. Ook is het mogelijk om loonmutaties eenvoudig vast te leggen in een boekingsmatrix. Verder kunnen de klanten van Kune Advies eenvoudig het digitale dossier van hun medewerkers vullen. De medewerkers krijgen via de AFAS Pocket app hun loonstrook. Via signalen zijn de werkgevers op de hoogte van bijvoorbeeld aflopende contracten, jubilea en dergelijke. Werkgevers kunnen via Payroll Cloud ook aanvullende vragen stellen die dan door middel van een workflow bij de salarisadministrateur terecht komen en direct vastgelegd zijn in het werkgeverdossier.

Bijzonderheden:

  • De ‘vaste’ salarisadministrateur krijgt de taken in InSite. De overige salarisadministrateurs via een ander tabblad. Bij afwezigheid van de ‘vaste’ salarisadministrateur blijven de taken toch goed in beeld;
  • Huisstijl consequent doorgevoerd in de berichtsjablonen.

Over Kune advies:

Administratie, aangiften, aanslagen, blauwe envelop, lonen…, regelmatig terugkerende zaken voor de ondernemer. Voor velen een noodzakelijk kwaad, maar voor Kune Advies bekende materie waar ze goed in zijn!

Het woord Kune komt uit het Esperanto en betekent SAMEN.

SAMEN met haar klanten werkt Kune Advies aan alle facetten van de financiële administratie.

SAMEN met de medewerkers van Kune Advies (en hun netwerk van juridische- en fiscale specialisten als daar behoefte aan is).

Kune Advies werkt graag op een open en informele wijze en dat werkt! Kune Advies richt zich niet alleen op cijfers en resultaten, maar ook op mensen zelf.