U bevindt zich hier:   Home » Projecten » Consultancy » Kune Advies

Kune Advies

De vraag van Kune Advies

Kun je Payroll Cloud voor ons inrichten?

Het resultaat

Klanten van Kune Advies kunnen nu eenvoudig zelf nieuwe medewerkers aanmaken, wijzigingen in stamgegevens vastleggen en loonmutaties vastleggen in een boekingsmatrix. Medewerkers krijgen hun loonstrook via de AFAS Pocket app.

Ook kunnen klanten van Kune Advies het digitale dossier van hun medewerkers vullen. Via signalen zijn de werkgevers op de hoogte van bijvoorbeeld aflopende contracten, jubilea en dergelijke.

Werkgevers kunnen via Payroll Cloud aanvullende vragen stellen die door middel van een workflow bij de salarisadministrateur terechtkomen en direct vastgelegd zijn in het werkgeverdossier.

Bijzonderheden

  • De ‘vaste’ salarisadministrateur krijgt de taken in InSite. De overige salarisadministrateurs via een ander tabblad. Bij afwezigheid van de ‘vaste’ salarisadministrateur blijven taken toch goed in beeld;
  • De huisstijl is consequent doorgevoerd in de berichtsjablonen.

Over Kune advies

Administratie, aangiften, aanslagen, blauwe envelop, lonen…. Regelmatig terugkerende zaken voor de ondernemer. Voor velen een noodzakelijk kwaad, maar voor Kune Advies bekende materie waar ze goed in zijn!

Het woord Kune komt uit het Esperanto en betekent SAMEN.

SAMEN met haar klanten werkt Kune Advies aan alle facetten van de financiële administratie.

SAMEN met de medewerkers van Kune Advies (en hun netwerk van juridische- en fiscale specialisten als daar behoefte aan is).

Kune Advies werkt graag op een open en informele wijze en dat werkt! Kune Advies richt zich niet alleen op cijfers en resultaten, maar ook op mensen zelf.