U bevindt zich hier:   Home » Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsprocessen automatiseren
in de zakelijke dienstverlening

Veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening hebben de weg naar Proficount gevonden in de afgelopen jaren. Ik werkte onder andere voor: IT- en telecombedrijven, ingenieurs- en consultancybureaus en bedrijven in de logistieke sector.

Maatwerkoplossingen voor specifieke vraagstukken

Veel van mijn opdrachtgevers hebben vragen op het gebied van de financiële-, de uren- en/ of de projectadministratie. Ik bijt me graag vast in specifieke vraagstukken en help je met maatwerkoplossingen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • complexe, meertalige factuurlayouts;
  • verschillende detailniveaus op de factuur en op de eventuele bijlage;
  • het coördineren van de realisatie van interfaces met diverse systemen en het inrichten vanuit de AFAS Profit kant (ticketsystemen, transportmanagement en projectmanagement)

Wil je een slag slaan in het automatiseren van de bedrijfsprocessen, maar loop je vast in de (on)mogelijkheden? Ik denk in oplossingen en houd van een uitdaging!

Planningsaanvraag

Vraag vrijblijvend een begroting aan voor uw project via onze planningsaanvraag online.

Accountancy

Proficount spreekt jouw taal, heeft veel ervaring en helpt je om de AFAS-software (en meer!) zo optimaal mogelijk in te zetten.

Zakelijke dienstverlening

Profiteer maximaal van de vele mogelijkheden die de software van AFAS biedt. Van voor- tot nacalculatie, van urenregistratie tot declaratie.